Team together

Werk samen met Hable als distributie partner

0 reacties

Bij Hable One werken we met distributeurs over de hele wereld en zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van onze partnerschappen. Waar uw bedrijf ook gevestigd is, wij willen graag met u samenwerken.

Waarom zou u met ons samenwerken?

De Hable One is een veelzijdig apparaat dat goed werkt met iOS- en Android-telefoons en -tablets. Dit maakt het een zeer verkoopbaar product dat een breed scala aan klanten kan aanspreken. Als distributeur krijgt u de mogelijkheid om een ​​breed publiek te bereiken en mogelijk nieuwe markten aan te boren.

Veel distributeurs nemen contact met ons op omdat de Hable One, vergeleken met andere ondersteunende technologie die momenteel op de markt is, voor een veel lagere prijs in de detailhandel verkrijgbaar is. Dit maakt het aantrekkelijk voor een breder publiek. Er zijn gevallen geweest waarin klanten voor het eerst uit verschillende bronnen over de Hable One hoorden en hun lokale distributeur vroegen om deze ook te gaan verkopen!

Mondiale vraag

Ons doel is om mensen met een visuele beperking van over de hele wereld de Hable One te laten ervaren. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig! Ongeacht waar u zich bevindt, neem gerust contact met ons op.

Hoewel we momenteel een flink aantal talen ondersteunen, zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze taalcompatibiliteit te vergroten. Ervoor zorgen dat de Hable compatibel is met jouw taal is dus mogelijk en in feite best spannend voor ons om aan te werken.

Met wie moet u contact opnemen?

Neem contact op met onze ondersteuning via support@iamhable.com !

Om aan de slag te gaan, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Wij sturen u dan een demo-apparaat dat u gedurende een periode van twee weken kunt testen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze distributeurs alle ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen. Daarom bieden we ook een gratis onboardingsessie aan.

Aan het einde van de twee weken kunt u beslissen of ons product binnen uw portfolio past.

We zijn zeer praktisch in het samenwerken met zakenpartners en beschikken over alle marketingmaterialen, ondersteuning en trainingsbronnen die u nodig heeft. Ons doel is dat uw klanten dezelfde voordelen ervaren die duizenden Hable One-gebruikers al hebben.

Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@iamhable.com. Wij horen graag van u en gaan snel aan de slag!


Labels:
Hable heeft de Verenigde Naties bereikt om te pleiten voor de gemeenschap van mensen met een visuele beperking!

Hable One Bluetooth-brailletoetsenbord kopen in Nederland

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.