Netherlands flag

Hable One Bluetooth-brailletoetsenbord kopen in Nederland

0 reacties

Als u het Hable One Bluetooth Braille-toetsenbord in Nederland wilt aanschaffen, heeft u een aantal opties.

  1. Je kunt een Hable uitproberen met een smartphonetrainer. Hiervoor kunt u met dit verzoek contact opnemen met ons of Visio en Bartimeus.
  2. Je kunt bij Hable direct een gratis proefperiode van twee weken aanvragen.
  3. Het apparaat wordt lokaal geproduceerd en onze kantoren zijn gevestigd in Nederland, dus het aankoopproces is relatief eenvoudig. Bent u gevestigd in Nederland, dan raden wij u aan de aankoop rechtstreeks bij Hable te doen. Deze optie kan ideaal zijn als u al weet wat u nodig heeft en geen hulp nodig heeft van een organisatie als Visio of Bartimeus. Om rechtstreeks bij Hable One BV te kopen, bekijk deze link: https://www.iamhable.com/order/netherlands
  4. Wachtlijst voor donaties - er is een mogelijkheid om de Hable One als donatie te ontvangen! Dit betekent dat als u contact met ons opneemt met uw gegevens en waarom u deze als donatie wilt ontvangen, u op de wachtlijst komt te staan. Lees dit artikel voor meer informatie.

Organisaties:

Visio & Bartimeus zijn Nederlandse organisaties die ondersteuning en diensten bieden aan mensen met een visuele beperking. Ze bieden een verscheidenheid aan programma's en hulpmiddelen, waaronder ondersteunende technologie, revalidatiediensten en educatieve programma's.

Visio heeft een team van experts die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste ondersteunende technologie voor uw behoeften, waaronder het Hable One Bluetooth-brailletoetsenbord.

Oogcafés zijn lokale bijeenkomsten die worden georganiseerd voor mensen met een visuele beperking in Nederland. Eén van de onderwerpen die vaak aan bod komt op deze bijeenkomsten is nieuwe technologie die mensen met een visuele beperking kan helpen in hun dagelijks leven.

Als u deel uitmaakt van een Oogcafé en meer wilt weten over het Hable One brailletoetsenbord, kunt u wellicht regelen dat een vertegenwoordiger van Hable uw plaatselijke bijeenkomst bezoekt.

Het zou voor Hable ook een kans zijn om meer te leren over de behoeften en voorkeuren van mensen met een visuele beperking in Nederland en hoe zij hun producten kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren om deze gemeenschap beter te kunnen bedienen.

Overheidsfinanciering en ziektekostenverzekering:

In sommige gevallen is het mogelijk om financiering te verkrijgen voor een Hable One-apparaat via overheidsprogramma's zoals het UWV in Nederland. Het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) is het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen, dat financiële hulp biedt aan mensen met een beperking of beperking die speciale apparatuur of diensten nodig hebben om hun werk uit te voeren.

Het is echter belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van financiering kan variëren afhankelijk van individuele omstandigheden en subsidiabiliteitscriteria.

Als alternatief kan de ziektekostenverzekering ook de kosten van een Hable One-apparaat dekken, maar het proces voor het verkrijgen van dekking kan complex en tijdrovend zijn. Neem contact op met support@iamhable.com met uw gegevens, dan kunnen wij u helpen.

Het is belangrijk om bij uw zorgverzekeraar na te vragen of zij hulpmiddelen zoals de Hable One dekken, en zo ja, wat de dekkingslimieten en -vereisten zijn.

De meest eenvoudige manier om in Nederland een Hable One te verkrijgen, is door deze rechtstreeks via de Hable-website te kopen. Zodra de aankoop is voltooid, zal het apparaat u binnen maximaal een week bereiken, omdat het lokaal wordt verzonden.

Wilt u deze via de zorgverzekering of UWV verkrijgen, dan kan dat uiteraard ook, maar u kunt hier wel enige wachttijd op verwachten. Wij begeleiden u echter tijdens het proces, dus neem alstublieft nog steeds contact met ons op als u bereid bent deze route te volgen!

Opleiding en ondersteuning

Voor elke nieuwe klant bieden we een gratis onboardingsessie van 30 minuten aan met iemand rechtstreeks van Hable, zodat je gegarandeerd over alle basiskennis beschikt die je nodig hebt om je smartphone onder de knie te krijgen. Zelfs als je via een distributeur hebt gekocht, geldt deze aanbieding nog steeds.

Neem contact op met support@iamhable.com om deze sessie te regelen. Indien u meer dan 30 minuten nodig heeft, kan dit ook geregeld worden. Zorg ervoor dat u dit in uw e-mail vermeldt.

Een andere fantastische bron van steun is onze gemeenschapsgroep! Hier plaatsen veel gebruikers zoals u hun vragen en zorgen, die vervolgens worden aangepakt door andere gebruikers van de Hable One.

Het is een gastvrije plek, en als je er deel van uit wilt maken (en zelfs vragen wilt stellen voordat je een aankoop doet), stuur ons dan een e-mail op support@iamhable.com .

Reparatie en garantie:

Reparatie: Als u uw Hable One moet repareren, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur het toetsenbord eenvoudig in de originele verpakking naar Hable One BV in Eindhoven. Indien het product onbeschadigd is, ontvangt u binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

U hoeft de kosten voor de retourzending niet zelf te dragen, aangezien Hable gedurende de periode van 14 dagen het retourlabel voor zijn rekening neemt. U dient zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Garantie: De Hable One wordt geleverd met een garantie van twee jaar, die eventuele materiaalfouten dekt. Als uw product defect blijkt te zijn, zal Hable One het repareren of vervangen in overeenstemming met hun productgarantiebeleid. Voor meer details kunt u de verkoopvoorwaarden raadplegen [link].

Geleverd met de laatste update?

Als je de Hable One rechtstreeks via de website van Hable bestelt, wordt deze altijd geleverd met de nieuwste update. Als u bij een distributeur bestelt, wordt de nieuwste update niet bevestigd, maar kan deze eenvoudig worden geïnstalleerd. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam van Hable One op support@iamhable.com voor hulp bij het installeren van updates.

Over het algemeen is de aanschaf van het Hable One Bluetooth Braille Toetsenbord in Nederland eenvoudig dankzij de verschillende beschikbare organisaties en bronnen. Of u nu kiest om met Visio of Bartimeus te werken of rechtstreeks bij Hable One BV te kopen, u kunt dit fantastische hulptechnologiehulpmiddel verkrijgen en genieten van een grotere onafhankelijkheid en toegankelijkheid in uw dagelijks leven.


Labels:
Werk samen met Hable als distributie partner

Nieuwe ondersteunende technologie toegankelijker in de VS

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.