UK flag

Hable One Bluetooth-brailletoetsenbord kopen in Groot-Brittannië

0 reacties

Als u in Groot-Brittannië bent en de Hable One wilt kopen, een uniek toetsenbord dat is ontworpen voor mensen met een visuele beperking die een smartphone willen gebruiken, zijn er een paar opties voor u beschikbaar. Dit is wat u moet weten:

Recensies

Als je op dit artikel bent beland, weet ik zeker dat je weet wat de Hable One is. Zo niet, lees er hier alles over. Maar weet u wat gebruikers in Groot-Brittannië zeggen?

  1. Een compilatie van gebruikersrecensies verzameld door Sight&Sound: De vele toepassingen van de Hable One!
  2. En dit is wat Sidney te zeggen heeft: wat u moet weten voordat u het Hable One Braille-toetsenbord koopt

Regionale distributeurs:

RNIB: Het Royal National Institute of Blind People (RNIB) is een organisatie die mensen met gezichtsverlies ondersteunt. Ze bieden de Hable One aan in hun online winkel.

Sight & Sound: Dit bedrijf biedt een scala aan producten en diensten ter ondersteuning van mensen met een visuele beperking, en biedt ook de Hable One aan. Ze hebben distributiecentra in Engeland, Noord-Ierland en Schotland. https://www.sightandsound.co.uk/product/hable-one/

Comproom: Het is een online winkel die een breed scala aan computer- en technologieproducten aanbiedt. Een van hun aanbevolen producten is de Hable One.

De website van Comproom biedt gedetailleerde informatie over het product en de functies ervan, evenals klantrecensies en een veilig afrekenproces. https://www.comproom.co.uk/product/hable-one/

Opleiding en ondersteuning

Voor elke nieuwe klant bieden we een gratis onboardingsessie van 30 minuten aan met iemand rechtstreeks van Hable, zodat je gegarandeerd over alle basiskennis beschikt die je nodig hebt om je smartphone onder de knie te krijgen. Zelfs als je via een distributeur hebt gekocht, geldt deze aanbieding nog steeds.

Neem contact op met support@iamhable.com om deze sessie te regelen. Indien u meer dan 30 minuten nodig heeft, kan dit ook geregeld worden. Zorg ervoor dat u dit in uw e-mail vermeldt.

Een andere fantastische bron van steun is onze gemeenschapsgroep! Hier plaatsen veel gebruikers zoals u hun vragen en zorgen, die vervolgens worden aangepakt door andere gebruikers van de Hable One.

Het is een gastvrije plek, en als je er deel van uit wilt maken (en zelfs vragen wilt stellen voordat je een aankoop doet), stuur ons dan een e-mail op support@iamhable.com .

Reparatie en garantie

Reparatie- en garantievoorwaarden voor de Hable One zijn uniek voor elke distributeur. U kunt meer informatie vinden op hun websites of neem contact op met support@iamhable.com en wij zullen u de nodige informatie geven.

Geleverd met de laatste update?

Bestel je de Hable One rechtstreeks bij de fabrikant, dan komt deze altijd met de laatste update. Als u bij een distributeur bestelt, wordt de nieuwste update niet bevestigd, maar kan deze eenvoudig worden geïnstalleerd. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam van Hable One op support@iamhable.com voor hulp bij het installeren van updates.

Overheidsfinanciering en ziektekostenverzekering:

Er zijn veel manieren om een ​​Hable One gratis of tegen lagere kosten te krijgen. Het Access to Work-fonds is bijvoorbeeld beschikbaar voor u als u de Hable One voor uw werk wilt gebruiken.

Deze fondsen hebben meerdere vereisten, dus u kunt het beste contact opnemen met support@iamhable.com met uw gegevens en waarvoor u de Hable One wilt gebruiken. Wij kunnen u dan doorverwijzen naar de juiste fondsen en mensen om u te helpen toegang te krijgen.

Over het algemeen is het kopen van een Hable One-toetsenbord in Groot-Brittannië relatief eenvoudig, met meerdere distributeurs beschikbaar en de mogelijkheid om rechtstreeks via de website van de fabrikant te kopen.

Of u er nu voor kiest om bij een distributeur of rechtstreeks bij Hable One te kopen, u kunt er zeker van zijn dat u een product van hoge kwaliteit krijgt dat het gebruik van technologie toegankelijker en leuker maakt


Labels:
Hable One Bluetooth-brailletoetsenbord kopen in Australië en Nieuw-Zeeland

Hable One Bluetooth-brailletoetsenbord kopen in de VS

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.